Brydeklubben Viking

Brydning for Alle, Motorisk træning for børn, Styrke- og motionstræning.

Velkommen til den nye sæson

Gå tilbage til alle nyheder
  • 05.09.2016
  • Allan Jakobsen

Vi har fået nye træningstider, ny hjemmeside: bkviking.dk og dertil hørende facebookside. Så når du går ind på vor hjemmeside, har du også adgang til vor facebookside.

Hjemmesiden vil være omdrejningspunkt for al officiel kommunikation mellem klubben og medlemmerne. Du skal også betale kontingent der, og det er kun muligt at være medlem hvis du melder dig gennem vor hjemmeside. Så, da det jo er tid til at betale kontingent, så bare se at få det gjort.

På denne side skal du også melde dig til stævner m.m. Prøv dig frem. Det er meget let, både for dig og os der arbejder med siden.

Der bliver hele tiden fyldt på siden, så du altid kan være opdateret med hvad der sker i BK Viking.

Vi har flere typer hold og fælles for dem, med undtagelse af Wrestling Kids, onsdags holdet, er at det koster 100 kr. om måneden at være med. Du kan så deltage på brydehold og når du føler det er tid til at styrketræne, kan du gøre begge dele for samme kontingent.

Wrestling Kids, onsdagsholdet, er et projekt, hvor vi sammen med skolen tilbyder børn fra Frederikssund Kommune, at træne motorik og brydning, dog uden at vi lærer dem greb.

BK Viking afholder 8 stævner i løbet af den nye sæson, og giver vore brydere mulighed for at deltage i stævner i ind- og udland. Det vil være Sverige, Norge og Polen.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk